Årets Jämställdhetsstjärna 2018 utsedd!

Priset Årets Jämställdhetsstjärna 2018 delades ut av Nätverket jämställdhet i transportsektorn på Internationella kvinnodagen till Daniel Svanfelt och Emma Paulsson.

Nätverkets motivering är:

Daniel Svanfelt (Stadsbyggnadskontoret) och Emma Paulsson (Fastighets- och gatukontoret) i Malmö stad har med stort engagemang, gedigen kunskap och pedagogisk skicklighet skapat en medvetenhet om att jämställdhetsperspektivet behöver integreras som en naturlig del av all verksamhet, planering och i alla projekt.

Emma och Daniel inkluderar jämställdhetsperspektivet i de projekt som verksamheterna arbetar med och har gjort så under många år, vilket inte bara bidrar till den egna organisationens framgång, utan även till stadens jämställdhetsarbete och till skapandet av en mer jämställd stad. Emma och Daniel har starkt bidragit till att planeringen och utformningen både idag och i framtiden inkluderar ett jämställdhetsperspektiv. Ett arbete som har uppmärksammats både lokalt och i nationella planeringssammanhang”.

Daniel säger;
”Jag är hedrad, och jag är rörd över att ha blivit tilldelad denna utmärkelse! Och det har jag varit ända sedan jag fick reda på att jag blev nominerad. Framförallt är det roligt att dela priset med Emma, för det här är en fråga där det är viktigt att jobba tvärs över organisatoriska gränser”.

Emma säger;

”Det är roligt och hedrande att få priset och det är fantastiskt att vara så uppskattad av kollegorna som nominerat mig. Att priset går till två personer i Malmö stad är ett tecken på att kommunen värdesätter det viktiga arbetet med jämställdhet i transportsektorn”


Publicerat

i

av

Etiketter: