Gå med

*obligatoriskt
Juridiskt kön
Betalning

För att registrera dig som medlem behöver vi dina uppgifter samt att du betalar in medlemsavgiften på 100 kr/år.

Medlemsavgiften betalar du antingen via Swish 123 668 8519 eller via bankgiro 5449-7458. Vänligen ange ditt namn vid inbetalningen.

Välkommen till nätverket!

Glöm inte att även följa oss på LinkedIn.

Information om hur nätverket hanterar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Den information som vi sparar om dig avser för- och efternamn, e-post, födelseår, juridiskt kön, arbetsplats/ studier, ort) i våra register. Informationen är en förutsättning för att kunna bedriva verksamhet och används tex för att kunna skicka information till dig, ansöka om bidrag, registervård samt i övrigt förekommande styrelsearbete. Informationen delas även med och används av externa revisorer vid revision. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till annan part.

Vid medlemskap samtycker du till att nätverket och externa revisorer behandlar dina personuppgifter. Om du redan är medlem och inte vill att vi använder eller sparar dina personuppgifter vänligen maila till: info@jamstalldtransport.seGenom att göra det kommer dina uppgifter tas bort från våra e-postlistor och medlemsregister. Ditt medlemskap kommer därmed också att avslutas. Om du väljer att avregistrera dig kommer inte redan inbetald medlemsavgift att återbetalas.